Поканете приятел!

Получете 0 лв.!

Вече сме: 2731 Фена

И се увеличаваме!
 
  • Продажба на кислороден концентратор U.K.

    30% Намаление
     


    Офертата е приключила:

    2014-12-19 в 00:00:00

Ние съветваме:

За повече информация тел.0877777698

Условия:

До изчерпване на количествата

Особености:

За кислородната терапия в домашни условия

Кислородната терапия в домашни условия значително подобрява състоянието на болни с различни белодробни болести. Особено ефективна е при започване в начална фаза на заболяването.

Кислородния концентратор е уред за медицински цели за провеждане на кислородна терапия в домашни условия. Уредът е много по-удобен от кислородната бутилка, тъй като не е необходимо зареждане с кислород. Концентраторът извлича кислород от въздуха в стаята и го подава в концентриран вид към пациента. Кислородната газова смес постъпва към пациента по кислородопровод с дължина 2 метра и назална канюла. Вградения овлажнител обезпечава безопасна кислородна терапия.

Схемата, по която болният трябва да диша кислород в концентриран вид задължително трябва да бъде предписана от лекар, тъй –като предозирането с кислород води до нежелани странични ефекти и кислородна зависимост. За да се следи необходимостта от кислород е препоръчително да се използва пулсоксиметър – уред , под формата на щипка за пръста, който показва на дисплей нивото на кислород в кръвта.

Апарата е на колела и е удобен за предвижване, разполага с овлажнител, филтър за финни частици и филтър за прах.

Работи на битов ток 240V.

Висока мобилност

 На пазара се намират лесно консумативи.

Ниска цена

Карта:
Партньор:
 
Как работи?
Абонирайте се тук:
За най-интересните оферти: най големите намаления (почивки,заведения,спа услуги,партита,промоции)Абонирайте се за офертите в град Ловеч!
За най-новите оферти и намаления