Поканете приятел!

Получете 0 лв.!

Вече сме: 2731 Фена

И се увеличаваме!
 
Ние съветваме:

Адрес: гр. София, ул. "Стара планина" 12

Телефон: 02/980 11 61

GSM: 0894/31 78 77; 0885/71 44 27

е-mail: aleksdesign@abv.bg; aleksdesigngroup@gmail.com

Условия:

В цената на визитните картички - за 100 бр. - е включен стандартен дизайн и рязане.  Материалът, с който работим стандартно е:
- ленен картон 250гр. - бял и/или жълт;
- мат 300гр. - бял.
 Начина на поръчване е следният:

Очакваме да изпратите от Вас необходимата ни информация за визитната картичка - Фирма/организация, име  и фамилия, титла/длъжност, фирмено лого, точен адрес, телефон, e-mail, GSM. Ние ще изработим индивидуален дизайн спрямо вашият фирмен облик /минимум 3 варианта/, ще  изпратим на посочения от Вас e-mail файл във формата на .jpg, и след одобрение от Ваша страна на дизайна ще изработим в срок от 24 часа визитните ви картички.


Особености:

Визитната картичка е лицето на фирмата. Тя съдържа лого и рекламно изречение, начините на контакт. Тоест всичко най-важно за Вас! Поради тази "уникалност" на малкото парче картон ние предлагаме различни оригинални начини за изработка и дизайн – стандартни и нестандартни решения. Не забравяйте, че първото впечатление за човека е най-важно, но след всяка бизнес среща остава и нещо друго освен впечатлението-Вашата визитка.

Към Всички типове визитни картички можем да направим допълнително закръгление от 1,2,3 и 4 страни. При липсата на фирмено лого или клипарт Ние можем да го изработим допълнително за Вас. Всеки дизайн на фирмено лого е строго индивидуален и специфичен - това е показателя за Вашата дейност или насоченост.
Карта:
Партньор:
 
Как работи?
Абонирайте се тук:
За най-интересните оферти: най големите намаления (почивки,заведения,спа услуги,партита,промоции)Абонирайте се за офертите в град Ловеч!
За най-новите оферти и намаления