Поканете приятел!

Получете 0 лв.!

Вече сме: 2257 Фена

И се увеличаваме!
 
 • ХАТА ЙОГА ОТ АЙЕНГАР

  Стойност Намаление Спестявате
  10
  лв.
  55% 5.50
  лв.

  Офертата е приключила:

  2014-03-30 в 00:00:00

Ние съветваме:

Занимаващите се с йога полагат всички усилия, за да достигнат това състояние, за да имат пълен контрол над физическото си тяло, яснота на ума и бистро съзнание.

За контакти тел. 0886 601576

Условия:

Ако ученикът изпълнява упражненията съзнателно и внимателно, опасността се свежда до минимум. Така както не съществуват две еднакви тела и всеки човек си има слабости и проблеми, йога от Айнгар предлагаизползването на специални приспособления, с помощта на които учениците могат по-добре да изпълняват асаните, не обръщайки внимание на свойте органически способности.

Курсовете се провеждат в читалище Виделина в сградата на кметството в с. Панчарево. Всяка сряда от 18:00ч.

Особености:

Методът от Айенгар е получил признание за точността и вниманието към детилите при изпълнението на асаните и дихателните упражнения. Благодарение на високата степен на съсредоточеност за това правилно дабъде разположено тялото,мозъкът роботи бързо и точно. Това довежда до състоянието „медитация в движение”. Занимаващите се с йога полагат всички усилия, за да достигнат това състояние, за да имат пълен контрол над физическото си тяло, яснота на ума и бистро съзнание. Важен аспектот йогата на Айенгар се явява последователността на позите - кулминациятана ефекта достига до там, че асаните следват една след друга в определенпорядък. В този случай няма риск от травмии неправилно изпълнение на упражненията. Йогата от Айенгар може да бъде използван и за лечебни цели.

Йога от Айенгар отделя основно внимание на правилното положение на тялото, за да може то хармонично да се развива и да стане безупречно.

Карта:
Партньор:
 
Как работи?
Абонирайте се тук:
За най-интересните оферти: най големите намаления (почивки,заведения,спа услуги,партита,промоции)Абонирайте се за офертите в град София!
За най-новите оферти и намаления