Поканете приятел!

Получете 0 лв.!

Вече сме: 2731 Фена

И се увеличаваме!
 
 • ТОМБОЛА С НАГРАДИ

  Стойност Намаление Спестявате
  0
  лв.
  100% 0
  лв.

  Офертата е приключила:

  2012-12-22 в 00:00:00

Ние съветваме:
УЧАСТВАЙТЕ

Условия:

За участие в играта е необходимо само регистрациял За да участва в Играта, всеки Участник трябва да предостави адрес на електронна поща (e-mail). Този адрес трябва да е верен и редовно използван от участника.

Особености:

Печелившите Участници ще бъдат избрани на 22 декември 2012 г.от 17:00 ч. чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Наградата ще се тегли по старомодният начин, а именно: в прозрачен съд се слагат предварително изрязани и сгънати e-mail на участниците , в предварително подготвения съд с e-mail ще бръкне дете на 2години и половина това го правим с цел прозрачност на тегленето на награди, което в тези времена е важно за всеки. Не на измамата. Не на фалшификацията. Ние от Shokceni.com искаме Вие потребителите да вярвате в нас и да сте сигурни. За да оправдаем Вашето доверие, макар и за такива малки награди, ние от екипа на Shokceni.com решихме да заснемем последователността на цялото теглени на награди от поставянето на имейли под формата на листчета, през разбъркването им в съда, до тегленето им от най-чистото нещо, което съществува и това не е интернет програма, клавиш, или топки за тото.Това е ръката на дете. Ще качим на клип целия този процес в сайта на Shokceni.com И в Facebook страницата на Shokceni.com Благодарим на Всички за участници. Успех. Участници, и техните имена ще бъдат съобщени на интернет страниците Shokceni.com и Facebook.

НАГРАДИ

1. 50 лева

2. Бутилка червено вино

3. Бутилка бяло вино или Розе

4. Комплект две чаши троянска керамика

5. Комплект две чинии троянска керамика

Карта:
Партньор:
 
Как работи?
Абонирайте се тук:
За най-интересните оферти: най големите намаления (почивки,заведения,спа услуги,партита,промоции)Абонирайте се за офертите в град Ловеч!
За най-новите оферти и намаления