Поканете приятел!

Получете 0 лв.!

Вече сме: 3026 Фена

И се увеличаваме!
 
 • АНТИЦЕЛУЛИТ 5: Включва - 5 бр. кавитация с радиочестотен лифтинг на зона по избор, 5 бр антицелулитни масажа със специален антицелулитен гел на бедра и седалище и 5 бр. шоколадова или медена маска на бедра и седалище за хидратация и стягане на кожата

  Стойност Намаление Спестявате
  450
  лв.
  64% 290
  лв.

  Офертата е приключила:

  2012-03-05 в 00:00:00

Ние съветваме:
Невероятен подарък за осми Март!

Условия:

Ваучера е валиден до 05.04.2012г

Със задължително предварително записване за процедури на

телефон: 0879 434 306

 Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

 Приносителят на ваучера може да е различен от лицето, посочено във ваучера, т.е. не е нужно името на ваучерът да съвпада с името на ползвателя.

 След изтичане на срока, в който ваучерът е валиден вие НЕ ГУБИТЕ платените за него пари , а само правото на отстъпка в офертата.

Особености:

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите. Методът използва контролирани високочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.

Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.

RF - РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ВЪРХУ МАСТНИТЕ КЛЕТКИ

Мастните клетки се намират на 1см. под епидермиса и няколко сантиметра  в дълбочина. Премахването на нежелани масти изисква определена енергия, която ги раздробява на малки частици и мастни киселини, за да се изхвърлят чрез отделителната система. Топлината стимулира движението на кръвта и започва биологичен процес пролиферация на фибробластите. По този начин се образува нов колаген и се ремоделира дермата. Получава се удебеляване на дермата и стягане на кожата. Мастните клетки намаляват и симптомите при целулита значително се повлияват. Кожата е тонизирана и видимо изгладена.

Ултразвуковата кавитация е противопоказна при едно или повече от следните заболявания и състояния:

 •  Сърдечно-съдови заболявания, вкл. аритмии
 •  Бременност
 •  Епилепсия
 •  Алкохолизъм
 •  Язва
 •  Стомашно-чревни заболявания
 •  Рак на млечната жлеза
 •  Астма
 •  Грип

Както и при наличие на:

 •  Външни метални обекти в тялото, вкл. контрацептивна спирала
 •  Пейсмейкър
 •  Активно химиолечение на онкологични заболявания
 •  Сериозна хирургическа интервенция в изминалата една година

Антицелулитният масаж предствлява на практика видоизменен класически масаж.Изменен като цели,задачи и методика. Рядко се намира клиент,който да желае единствено изглаждане на кожата.Обикновено задачите ни са насочени и към намаляване на обиколките и към стягане.В този ред на мисли може би по-редно е да се каже,че предлагаме моделиращ масаж. Нашите терапевти са подготвени да открият основните причини за целулитните образувания и да изградят стройна методика за отстраняването им.Придържайки се към най-съвременните методики за борба с целулита и към най-новите достижения за причините и патогенезата, ние предлагаме масаж без болка-не,това не ерес,това е доказал своя ефект модел-просто болката блокира разграждането на целулита;без синини,който по скоро са функции на неумели техники. Един масаж за удоволствие,който извайва фигурата.По желание на клиента нашите терапевти могат да влючат и вендузи за по-пълен и бърз ефект.Нашите терапевти могат и да изготвят индивидуална програма от различни масажи специално за Вас и Вашата по-красива фигура.


За да се спасите от чувство за вина, че сте залепили още няколко калории на себе си, използвайте шоколада за разкрасяване, а не за ядене.
Шоколадът,особено черният и горчивият, е богат на полифеноли с антиоксидантни свойства. Освен това съдържа витамини и полезни за кожата минерали като магнезий, сяра, калций, желязо, мед, цинк, фосфор и манган – истински еликсир на красотата.Маските от шоколад са с подмладяващ ефект, влияят благотворно на състоянието на кожата, благоприятстват по-бързото зарастване на малки ранички и драскотини.
 
Какаовото масло
а и самото какао на прах са богати на ненаситени мастни киселини и витамини, които стимулират синтеза на колаген и еластин в кожата и регулират обменните процеси в тъканите. Какаовото масло прекрасно омекотява, подмладява и възвръща загубения блясък и гладкост на кожата.
Неслучайно водещите козметични фирми създават цели серии козметични средства на основата на шоколад. А шоколадовите маски и компреси са хит в спа салоните.
Ароматът на шоколада води до отделянето на ендорфини, които подобряват настроението ни и насищат организма с хормони на радостта. Така че маските от шоколад не само подобряват състоянието на лицето, но и повдигат настроението ни.


Карта:
Партньор:

PIXY spa center

Адрес:
ул. Григор Начевич 11
Е-mail:
Телефони:

0879 131 945

02/ 4200260


Web:
 
Как работи?
Абонирайте се тук:
За най-интересните оферти: най големите намаления (почивки,заведения,спа услуги,партита,промоции)Абонирайте се за офертите в град София!
За най-новите оферти и намаления